Glasbewassing Gevelreiniging Portiek Onderhoud Schoonmaak Vloeronderhoud VVE Schoonmaak

Glasbewassing

Schone ramen is een onderdeel van ons bedrijf. Wij gaan met onze glazen wassers het hele land door om bedrijven en particulieren schone ramen te bezorgen. Tegenwoordig is het heel eenvoudig een glazenwasser te vinden, maar kiest u voor kwaliteit? Binnen ons bedrijf zijn verschillende werk methodes mogelijk.

Ladderwerk
De richtlijnen voor ladderwerk zijn de laatste jaren aangepast. Wat wij kunnen ladderen doen wij met de hand. Dit moet wel veilig, en naar de richtlijnen haalbaar zijn.

Tucker systeem
Onze medewerkers hebben in hun werkauto’s eigen Tucker systemen ingebouwd. De gedeeltes wat niet met de ladder gezeemd kan worden zullen met de Tucker gedaan worden. Ook hierin zijn de kozijnen een belangrijk gedeelte. Hier is extra aandacht voor.

Hoogwerkers
Grote hoogtes zijn haalbaar. Vaak kan dit niet met een ladder. In overleg zullen wij zorgen voor een veilige hoogwerker. Hier zullen wij medewerkers voor aansturen die met een hoogwerker mogen werken. Ook hierin staat veiligheid hoog in het vaandel. Het voordeel met het werken van een hoogwerker is dat alles met de hand gezweemd kan worden, en alles goed na gelopen kan worden.

Alles is bespreekbaar. Wat vaak vergeten word is dat de ramen gezeemd worden met osmosewater. Dit is speciaal water wat druppelvrij en streepvrij opdroogt. Wat belangrijk is om te weten is dat wij dit water zelf produceren in ons bedrijf. Hier word veel aandacht aan besteed, omdat juist dit water aandacht verdiend. Neem maar bijvoorbeeld de filters. Over alles word nagedacht.

Bedrijf of particulier

Groot of klein, iedereen verdient mooie schone ramen. Als bedrijf wilt u dat de binnen en buitenkant er netjes uit ziet, maar ook als u thuis komt wilt u door gezeemde ramen kijken. Daarom werken wij zowel met bedrijven als particulieren. Het fijne is dat u als particulier via de bank kunt betalen. Op deze manier hoeft u nooit uw deur open te doen, en contant geld in huis te hebben. Heeft u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.