Glasbewassing Gevelreiniging Portiek Onderhoud Schoonmaak Vloeronderhoud VVE Schoonmaak

VVE Schoonmaak

Bij VVE schoonmaak is vertrouwen en korte lijnen erg belangrijk. Goede communicatie is erg belangrijk. Elke VVE heeft zijn eigen specialiteiten nodig. Wij werken door het hele land, en bespreken alle werkzaamheden. Momenteel hebben wij een aantal VVE’s in beheer betreft schoonmaak, en kijken wij naar een passende schoonmaker die een vast gezicht kan worden op deze locatie. Het extra inzetten van werkzaamheden denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van liftvloeren, en schoonmaken van een garage, zijn allemaal bespreekbaar.

Heeft ons bedrijf uw interesse dan zullen wij beginnen met een kennismaking.

U bent geïnteresseerd? Hoe gaat het in z'n werk?

- U belt of mailt met ons voor het maken van een afspraak.
- Uw contactpersoon komt bij u langs voor een persoonlijke ontmoeting en het inmeten van het wooncomplex. Dit kan ook in de avond.
- Tijdens dit gesprek wordt er ruim de tijd genomen om alle wensen te bespreken en zal er gedegen advies worden gegeven om de kosten zo laag mogelijk te houden en niet in te hoeven leveren op de kwaliteit.
- Normaliter volgt binnen 24 uur een offerte per mail, tenzij anders afgesproken/aangegeven.

De offerte is geaccepteerd. Wat volgt er nu?

- Er wordt een afspraak gemaakt voor de eerste schoonmaakdag.
- Voor de eerste schoonmaakdag vindt er sleuteloverdracht plaats, zodat onze medewerkers zorgeloos de algemene ruimten kunnen betreden voor de schoonmaak. Uw sleutel wordt zorgvuldig opgeborgen als we er geen gebruik van maken.
- Als er eventueel een ruimte is voor onze schoonmaakspullen, dan richten wij deze in..